billig fodboldtøj Der var entusiasme, der var ånd

billig fodboldtøj Der var entusiasme, der var ånd, men i sidste ende var der Kylian Mbappe og et brutalt reality-tjek for Barcelona.

Ronald Koemans hold led et knusende 4-1-nederlag til Paris Saint-Germain tirsdag aften i Champions Leagues ottendedelsfinale, og de skal bruge endnu en ‘remontada’ for at komme ud af denne. Det ser ikke sandsynligt ud.

Artiklen fortsætter nedenfor
Redaktørens valg Messi kan sætte en langsom PSG-start bag sig med hovedrollen mod Real Madrid ‘De vil se, hvem vi er!’ – Cancelo, Dias, Bernardo og Ederson vender tilbage til Benfica-Sporting-rivaliseringen med Man City En ændring af position og chats med Rangnick – Hvordan Sancho fandt sin form hos Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Vil eks-Man City vidunderbarn blive ‘den nye Sancho i Dortmund?
Hele deres sæson er næsten slut, hvad billige fodbold trøjer angår potentielle trofæer, men denne kampagne virkede aldrig lovende på den front efter sidste sommers 8-2 udslettelse af Bayern München og Lionel Messis forpurrede forsøg på at flygte.

Koeman tog over med mandatet til at flytte på nogle af veteranerne og bringe ungdomsspillere igennem, samtidig med at han sikrede, at Barcelona ikke generede sig selv igen. Så det er trist, men ikke overraskende, at de befinder sig her, ikke længere blandt spillets elitehold.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *