billige klubtrøjer Marouane Fellaini har afsløret

billige klubtrøjer Marouane Fellaini har afsløret, at han snart vil annoncere sin klubfremtid, da hans Manchester United-kontrakt løber ud.

Midtbanespillerens aftale med de røde djævle er sat til at udløbe i slutningen af ​​måneden, og hans afvisning af at skrive nye vilkår i hele sæsonen 2017-18 har ført til spekulationer om, at han vil forlade Old Trafford.

De to sider har været et dødvande, hvor Fellaini i maj sagde, at klubben gik glip af en mulighed for at forny sin aftale forud for sidste sæson, velvidende at han nu har en stærk forhandlingsstyrke med sin evne til at tage afsted på en fri til sommer.

Artiklen fortsætter nedenfor
Redaktørens valg Messi kan sætte en billigt fodboldtøj langsom PSG-start bag sig med hovedrollen mod Real Madrid ‘De vil se, hvem vi er!’ – Cancelo, Dias, Bernardo og Ederson vender tilbage til Benfica-Sporting-rivaliseringen med Man City En ændring af position og chats med Rangnick – Hvordan Sancho fandt sin form hos Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Vil eks-Man City vidunderbarn blive ‘den nye Sancho i Dortmund?
Fellaini har dog ikke lukket døren for at blive hos de røde djævle, og den 30-årige midtbanespiller sagde søndag, at han nærmede sig en beslutning om sin fremtid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *