fodbold tøj til børn Manchester United kan prale

fodbold tøj til børn Manchester United kan prale af “enormt talent” i folk som Paul Pogba og Alexis Sanchez, men spiller ikke som et hold, siger Gary Neville.

Jose Mourinho har brugt stort, siden han arvede tøjlerne på Old Trafford, med Romelu Lukaku, der er blevet tilføjet yderligere £75 millioner.

De, der er blevet draftet, har hjulpet De Røde Djævle til stor hæder og en top-4-udfordring i Premier League, men United har endnu en gang ikke formået at fastholde et titelbud.

Artiklen fortsætter nedenfor
Redaktørens valg Messi kan sætte en langsom PSG-start bag sig med hovedrollen mod Real Madrid ‘De vil se, hvem vi er!’ – Cancelo, Dias, Bernardo og Ederson vender tilbage til Benfica-Sporting-rivaliseringen med Man City En ændring af position og chats med Rangnick – Hvordan Sancho fandt sin form hos Man Utd Jamie fodboldtøj Bynoe-Gittens: Vil eks-Man City vidunderbarn blive ‘den nye Sancho i Dortmund?
Neville mener, at det skyldes for mange formodede stjerner, der arbejder som individer, hvor Mourinhos største udfordring på dette tidspunkt forener rækkerne i stedet for at kaste flere penge på problemet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *