fodboldtøj børn med navn Manchester United er

fodboldtøj børn med navn Manchester United er fast besluttet på, at Paul Pogba forbliver central i deres planer for sæsonen 2019-20, på trods af at franskmanden taler om et behov for en ny udfordring, og nedfaldet kan afgøre, om Ole Gunnar Solskjærs regeringstid på Old Trafford vil ende med succes eller fiasko.

Pogba så ud til at lægge grunden til en sommertransfer til enten Real Madrid eller Juventus, da han talte ved en sponsors begivenhed søndag i Tokyo.

“Efter alt, der skete i denne sæson, med det, der også var min bedste sæson, tror jeg, at det for mig kan være et godt tidspunkt at have en ny udfordring et andet sted,” sagde den 26-årige. “Jeg tænker på det her, at have en ny udfordring et andet sted.”

Artiklen fortsætter nedenfor
Redaktørens valg Messi kan sætte en langsom PSG-start bag sig med hovedrollen mod Real Madrid ‘De vil se, hvem vi er!’ – Cancelo, Dias, fodboldtøj med navn Bernardo og Ederson vender tilbage til Benfica-Sporting-rivaliseringen med Man City En ændring af position og chats med Rangnick – Hvordan Sancho fandt sin form hos Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Vil eks-Man City vidunderbarn blive ‘den nye Sancho i Dortmund?
Men hvad United-kilder angår, er det business as usual, hvor Pogba betragtes som en nøglebrik i deres genopbygningsmission efter en skuffende sjetteplads i Premier League i sidste sæson.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *