fodboldtøj Marcos Rojo er klar til at presse

fodboldtøj Marcos Rojo er klar til at presse på for et skifte væk fra Manchester United i januar, hvis det kræves, og et påtænkt sommerskifte til Everton er udeblevet.

Efter at have smuttet ned i hakkeordenen på Old Trafford, var det forventet, at den argentinske landsholdsspiller ville være blandt dem, der blev aflastet af de røde djævle i det sidste transfervindue.

Premier League-rivaler på Goodison Park var parate til at tilbyde sydamerikaneren en frisk start i engelsk fodbold, men der blev ikke indgået nogen aftale, hvor Rojo var en fremtrædende plads under Ole Gunnar Solskjær i pre-season.

Artiklen fortsætter nedenfor
Redaktørens valg Messi kan sætte en langsom PSG-start bag sig med hovedrollen mod Real Madrid ‘De vil se, hvem vi er!’ – Cancelo, fodboldtøj børn med navn Dias, Bernardo og Ederson vender tilbage til Benfica-Sporting-rivaliseringen med Man City En ændring af position og chats med Rangnick – Hvordan Sancho fandt sin form hos Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Vil eks-Man City vidunderbarn blive ‘den nye Sancho i Dortmund?
Han er siden faldet tilbage bag folk som Harry Maguire og Victor Lindelof og er klar over, at han er nødt til at finde regulær fodbold for at cementere et tilbagestående i landstræner Lionel Scalonis planer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *