fodboldtøj med navn Marcelo Bielsa begyndte livet i Leeds

fodboldtøj med navn Marcelo Bielsa begyndte livet i Leeds United med et minuts bifald for at markere den tidligere klublegende Paul Madeleys bortgang. Det satte tonen for hele kampen: De hvide trofaste hænder var næsten slidte i konstant ovationer, da den excentriske argentiner øjeblikkeligt gjorde sin tilstedeværelse mærket i en fantastisk 3-1-sejr over Stoke City for at sparke mesterskabet i gang på perfekt vis.

Ankomsten af ​​den tidligere Argentina, Athletic, Marseille og Lille-chef i Yorkshire var et af sommerens chok. Allerede inden en bold blev sparket i søndags, havde ‘El Loco’ gjort sig gældende. Efter at have opdaget, at den gennemsnitlige Leeds-fan skal arbejde i tre timer for at betale for en billet på Elland Road, sendte han sit førsteholdshold ud for at samle affald rundt på klubbens træningsplads til samme tid for at lære dem opofrelsen og passionen. der kommer fra tilskuerpladserne.

Når alt kommer til alt, hvis der er én ting, der fodboldtrøje med eget navn kendetegner denne cerebrale, metodiske, ofte udmattende studerende og kulthelt i det smukke spil, så er det lidenskab.

Artiklen fortsætter nedenfor
Redaktørens valg Messi kan sætte en langsom PSG-start bag sig med hovedrollen mod Real Madrid ‘De vil se, hvem vi er!’ – Cancelo, Dias, Bernardo og Ederson vender tilbage til Benfica-Sporting-rivaliseringen med Man City En ændring af position og chats med Rangnick –

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *