fodboldtrøje med eget navn børn Manchester Uniteds

fodboldtrøje med eget navn børn Manchester Uniteds unge har stået over for “en masse indlæringskurver” i denne sæson ifølge Tahith Chong, men han føler, at det har været en “fantastisk” oplevelse indtil videre.

Ole Gunnar Solskjær er blevet tvunget til at se på ungdommen, da en række skader har forstyrret en allerede tilfældig sæson. Paul Pogba er i øjeblikket ude af spillet med en ankelskade og vender ikke tilbage før tidligst i december, mens United også mangler Luke Shaw, Nemanja Matic, Axel Tuanzebe, Diogo Dalot og Eric Bailly.

Chong er blot en af ​​de unge spillere, der har fået muligheden for at gå op i deres fravær. Tuanzebe, Mason Greenwood, Angel Gomes og James Garner er blandt de andre akademikandidater, der har været med i denne periode.

Artiklen fortsætter nedenfor
Redaktørens valg Messi kan sætte en langsom PSG-start bag sig med hovedrollen mod Real Madrid ‘De vil se, hvem vi er!’ – Cancelo, Dias, Bernardo og Ederson vender tilbage til Benfica-Sporting-rivaliseringen med Man City En ændring af position og chats med Rangnick – Hvordan Sancho fandt sin form hos Man Utd Jamie fodboldtrøjer billige Bynoe-Gittens: Vil eks-Man City vidunderbarn blive ‘den nye Sancho i Dortmund?
“Alle af os har virkelig mange indlæringskurver og får en masse erfaring indtil nu,” sagde Chong. “Det har virkelig været fantastisk, og bare jeg tænker på det, er det at være en førsteholdsspiller noget, man drømmer om. De yngre drenge kommer også, så det er rigtig godt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *