fodboldtrøje med eget navn Manchester Citys ungdomshold

fodboldtrøje med eget navn Manchester Citys ungdomshold havde deres op- og nedture i september, hvor et skadesfattigt U23-hold ofte lånte U18’ernes bedre spillere.

Klubben har ikke store forhåbninger til Elite Development Squad i denne sæson; med en række spillere udlejet, siges det at overleve i Premier League 2 være målet bag kulisserne. Men EDS er faktisk tredje i tabellen, kun et point fra toppen.

For at opsummere deres lidt mærkelige knibe, så er de divisionens topscorer med 20 mål, men de har også lukket 20 mål ind, mere end noget andet hold.

Artiklen fortsætter nedenfor
Redaktørens valg Messi kan sætte en langsom PSG-start bag sig med hovedrollen mod Real Madrid ‘De vil se, hvem vi er!’ – Cancelo, Dias, fodboldtrøje med eget navn børn Bernardo og Ederson vender tilbage til Benfica-Sporting-rivaliseringen med Man City En ændring af position og chats med Rangnick – Hvordan Sancho fandt sin form hos Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Vil eks-Man City vidunderbarn blive ‘den nye Sancho i Dortmund?
Der var også en stor sejr i Checkatrade Trophy, men U19’erne blev godt slået i Uefa Youth League, den prioriterede konkurrence for City i denne sæson.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *