køb landsholdstrøje Manchester United-stjernen

køb landsholdstrøje Manchester United-stjernen Marcus Rashford siger, at fordelene ved at spille sammen med Zlatan Ibrahimovic vil blive set i de kommende år, og han beskriver sin angribende holdkammerat som “uerstattelig”.

Herrera er lige så god som Kante

Den 35-årige spiller ikke længere en rolle for Jose Mourinhos hold i denne sæson efter at have pådraget sig en knæskade i Uniteds kvartfinalekamp i Europa League mod Anderlecht, og hans nuværende aftale på Old Trafford udløber til sommer.

Redaktørens valg Messi kan sætte en langsom PSG-start bag sig med hovedrollen mod Real Madrid ‘De vil se, hvem vi er!’ – Cancelo, Dias, Bernardo og Ederson vender tilbage til Benfica-Sporting-rivaliseringen med Man City En ændring af position og chats med Rangnick – Hvordan Sancho fandt sin form hos Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Vil eks-Man City vidunderbarn blive ‘den nye Sancho i Dortmund?
Spekulationer omkring Ibrahimovics fremtid landsholdstrøjer har sat angriberen, der har scoret 28 mål i denne sæson for United, til et skifte til MLS, selvom Rashford mener, at det vil være umuligt at erstatte svenskeren.

“Du vil se fordelene i de kommende år,” sagde han til The Telegraph. “Det, jeg har lært af ham, er uerstatteligt.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *