landsholdstrøjer fodbold Manchester United skal holde

landsholdstrøjer fodbold Manchester United skal holde Paul Pogba i “verdensklasse”, siger Clayton Blackmore, og Ole Gunnar Solskjær fortalte, at “der ikke er mange bedre midtbanespillere i verden”.

En VM-vinder på Old Trafford fortsætter med at se et sommertræk fremsat, hvor Paris Saint-Germain siges at være opsat på at returnere den franske landsholdsspiller til sit hjemland.

Pogba er gået ind i det sidste år af sin nuværende kontrakt, hvilket holder rygtemøllen ved at tikke, men Blackmore mener, at den 28-årige bør fastholdes af et ambitiøst outfit.

Artiklen fortsætter nedenfor
Redaktørens valg Messi kan sætte en langsom PSG-start bag sig med hovedrollen mod Real Madrid ‘De vil se, hvem vi er!’ – Cancelo, Dias, Bernardo og Ederson vender tilbage til Benfica-Sporting-rivaliseringen med Man City En ændring af position og chats med Rangnick – Hvordan Sancho fandt sin form hos Man Utd Jamie manchester city haaland trøje børn Bynoe-Gittens: Vil eks-Man City vidunderbarn blive ‘den nye Sancho i Dortmund?
Hvad er der blevet sagt?
Den tidligere United-forsvarer har i samarbejde med BonusFinder fortalt Goal: “Hvis jeg var manageren, ville jeg prøve at beholde ham, fordi han er en verdensklassespiller.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *