landsholdstrøjer Maurizio Sarri er fortsat usikker

landsholdstrøjer Maurizio Sarri er fortsat usikker på, om Paulo Dybala vil spille en rolle i Juventus ¡¯ Champions League-opgør mod Lyon i denne uge.

Serie A-mestrene søger at vælte et samlet underskud på 1-0, når de er værter for det franske hold i anden omgang af deres ottendedelsfinale på fredag.

Dybala, der har scoret 17 mål i alle turneringer i denne sæson, missede Bianconeri’s sidste to ligakampe på grund af en lårskade, og det er tvivlsomt for det europæiske møde mod Rudi Garcias hold.

Artiklen fortsætter nedenfor
Redaktørens valg Messi kan sætte en langsom PSG-start bag sig med hovedrollen mod Real Madrid ‘De vil se, hvem vi er!’ – Cancelo, Dias, Bernardo og Ederson vender tilbage til Benfica-Sporting-rivaliseringen med Man City En ændring af position og chats med Rangnick – Hvordan Sancho fandt sin form hos Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Vil ex-Man City vidunderbarn blive ‘den nye Sancho i Dortmund?
Sarri håber på, at den argentinske landsholdstrøjer fodbold angriber vil være i stand til at spille en rolle, men venter på at få det hele klart fra lægeholdet.

¡° han er stadig i hænderne på lægerne, men vi vil se, hvad han kan gøre i morgen tidlig, ¡± fortalte han journalister torsdag. ¡° så vil jeg tale med ham og lægerne om, hvad han er i stand til at gøre. ¡±

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *