real madrid børn Manchester United-manager Ole

real madrid børn Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær siger, at han vil tage en trup med næsten fuld styrke til Asien til klubbens kommende pre-season-turné – men det er stadig at se, om Paul Pogba og Romelu Lukaku rejser med deres fremtid i tvivl.

De Røde Djævle er ikke stærkt påvirket af Copa America og African Cup of Nations – med kun den chilenske angriber Alexis Sanchez på landsholdstjeneste – og vil være i stand til at tage et komplet antal spillere med til Australien til den første del af deres tour.

“Sommeren har været venlig at bruge i den henseende – så vi rejser til Perth med hele førsteholdstruppen,” sagde Solskjær via klubbens Facebook-side.

Artiklen fortsætter nedenfor
Redaktørens valg Messi kan sætte en langsom PSG-start bag sig med hovedrollen mod Real Madrid ‘De vil se, hvem vi er!’ – Cancelo, Dias, Bernardo og Ederson vender tilbage til Benfica-Sporting-rivaliseringen med Man City En ændring af position og chats med Rangnick – Hvordan Sancho fandt sin form hos Man Utd Jamie real madrid fodboldtrøje børn Bynoe-Gittens: Vil eks-Man City vidunderbarn blive ‘den nye Sancho i Dortmund?
“Alle burde være tilgængelige for at blive udvalgt – forhåbentlig er de i form, når de kommer tilbage – så førsteholdet vil være der.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *