real madrid fodboldtrøje børn Polsters idé om

real madrid fodboldtrøje børn Polsters idé om, hvordan man spiller højre back, har resulteret i et mål og fem assists til ham i kun 16 ligakampe i denne sæson. Han har i gennemsnit skabt 1,18 chancer pr. kamp, ​​hvilket er godt for fjerdepladsen på holdet. Chicago er også 10-3-3, når Polster spiller. Uden ham er ilden kun 3-6-3.

Et træk, der har givet store udbytter, ser måske ikke ud som et gamble nu, men det er en ære for det arbejde, det syvende overordnede valg i 2015-draften har lagt i og den succes, han har haft indtil videre. Et tilbageblik til begyndelsen af ​​sæsonen afslører usikkerheden for alle involverede.

Polsters første to sæsoner med Fire så ham for det meste spille holdende midtbanespiller, hvor han gjorde nok i sin debutkampagne til at opnå en nominering af årets Rookie.

Men Chicagos offseason så klubben real madrid tøj børn hente de defensive midtbanespillere Dax McCarty og Juninho. Så i marts tilføjede holdet VM-vinderen Bastian Schweinsteiger. Der var simpelthen ikke plads for Polster at se feltet i sin foretrukne position.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *