real madrid tøj børn Artiklen fortsætter nedenfor

real madrid tøj børn Artiklen fortsætter nedenfor
Redaktørens valg Messi kan sætte en langsom PSG-start bag sig med hovedrollen mod Real Madrid ‘De vil se, hvem vi er!’ – Cancelo, Dias, Bernardo og Ederson vender tilbage til Benfica-Sporting-rivaliseringen med Man City En ændring af position og chats med Rangnick – Hvordan Sancho fandt sin form hos Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Vil eks-Man City vidunderbarn blive ‘den nye Sancho i Dortmund?
Hvad skete der mod Wolves?
Wolves kom ud uden frygt for at skubbe op på banen og indspillede 15 skud i de første 45 minutter – det meste af Opta-resultaterne fra et gæstende hold i en første halvleg på Old Trafford.

De blev endelig belønnet for deres positive spil i det 82. minut, da Joao Moutinho slog en vinder ude fra feltet. Han er nu den ældste gæster, der har scoret et sejrsmål på Old Trafford i Premier Leagues historie.

Wolves sluttede med 19 skud sammenlignet med ni for Manchester United.

Hvad er der blevet sagt?
“Moutinho kunne skyde umarkeret uden spillertrøje problemer, uden pres,” sagde Rangnick til Sky Sports. “Vi er meget skuffede over resultatet og dele af vores præstation.

“De spiller med fire eller fem centrale midtbanespillere, og vi havde problemer med at kontrollere den del af banen. Vi besluttede at ændre vores formation, og vi havde mere kontrol – de havde ikke så mange chancer – men vi missede vores chancer, og vi må indrømme, at de fortjente at vinde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *