spillertrøje Mamadou Sakho hævder at have afvist

spillertrøje Mamadou Sakho hævder at have afvist tilbud fra Barcelona, ​​Bayern München og Arsenal for at lave et “drømmeskifte” på £17 millioner ($21 millioner) til Liverpool i 2013.

På trods af at han var en hjemmedyrket stjerne og klubkaptajnmateriale i Paris Saint-Germain, så den højt vurderede forsvarsspiller udgangsdøren blive åbnet ved Parc des Princes. Mange var parate til at lokke ham igennem det, og førende sider over hele Europa deltog i kampen om en meget efterspurgt underskrift.

Liverpool sejrede i sidste ende i den kamp, ​​hvor Sakho tog beslutningen om at tage mod Anfield over Camp Nou, Allianz Arena eller Emirates Stadium.

Artiklen fortsætter nedenfor
Redaktørens valg Messi kan sætte en langsom PSG-start bag sig med hovedrollen mod Real Madrid ‘De vil se, hvem vi er!’ – Cancelo, Dias, Bernardo og Ederson vender tilbage til Benfica-Sporting-rivaliseringen med Man City En spillertrøjer ændring af position og chats med Rangnick – Hvordan Sancho fandt sin form hos Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Vil eks-Man City vidunderbarn blive ‘den nye Sancho i Dortmund?
Sakho spillede tre hele sæsoner på Anfield med 80 kampe og fortalte Stadium Mag om sin beslutning om at slutte sig til de røde: “Da jeg forlod Paris Saint-Germain, havde jeg en række tilbud fra Barcelona, ​​Bayern München, Arsenal og Liverpool.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *