spillertrøjer Manchester United har trukket

spillertrøjer Manchester United har trukket deres interesse tilbage i Barcelonas forsvarsspiller Yerry Mina, forstår Goal.

Den colombianske landsholdsspiller har søgt væk fra Liga-mestrene hele sommeren efter en skuffende tid i klubben efter hans ankomst fra Palmeiras i januar.

Mina formåede ikke at bryde ind i Ernesto Valverdes planer og spillede kun fem gange i ligaen og har siden fået lov til at søge et skift andetsteds i sommervinduet.

Artiklen fortsætter nedenfor
Redaktørens valg Messi kan sætte en langsom PSG-start bag sig med hovedrollen mod Real Madrid ‘De vil se, hvem vi er!’ – Cancelo, Dias, Bernardo og Ederson vender tilbage til Benfica-Sporting-rivaliseringen med Man City En ændring af position og chats med Rangnick – Hvordan Sancho fandt sin form hos Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Vil eks-Man City vidunderbarn blive ‘den nye Sancho i Dortmund?
På trods af en stærk VM-præstation, der fik billig fodboldtøj ham til at score tre mål i Rusland, er forsvarsspilleren blevet skubbet længere ned i Barcas hakkerækkefølge med ankomsten af ​​Clement Lenglet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *